Inspiratie

London stationery

Londen is altijd al mijn tweede thuis geweest en kom er dan ook vaak.

Veel winkels heb ik al eens bezocht maar sinds mijn planner verslaving heb ik weer een hele lijst erbij die ik nog wil bezoeken.

Hieronder een samenvatting van een aantal plekken die absoluut het bezoeken waard zijn!

Paperchase – Tottenham court road

Er zijn vele Paperchases door Londen en heel Engeland. Maar die op Tottenham court road spant de kroon. 3 etages vol met notitieboekjes, papier, verf en inkt. Wat een heerlijke winkel is dit toch! En hoe leuk was het om de producten van een mede Nederlandse tegen te komen, paperfuel!

En iets laten personaliseren? Dat kan hier ook!

Kikki.k

Kikki.k is een merk opzich in de planner wereld. Met de mooiste ringbanden en de prachtigste inserts kan je hier je hart ophalen. Alle ringbanden kan je personaliseren met een monogram. Ook veel andere stationery is hier te vinden van pennen, linealen en bureau accessoires!

Hamleys

Een speelgoedwinkel de goede plek voor notebooks? Je zou het niet zeggen maar nu er in de kelder van Hamleys een hele hoek speciaal met allerlei Harry Potter spullen is is het een hemel voor Harry Potter Planner fans!

House of MinaLima

Ok, niet helemaal stationery gerelateerd maar als je de Harry Potter afdeling in Hamleys al leuk vond dan is deze plek helemaal je ding! Mina en Lima zijn de ontwerpers van de vele props in de Harry Potter en de Fantastic Beasts films. De Ochtend profeet (Daily Prophet), de snoep verpakkingen, de Kibbelaar (Quibbler), een kleine samenvatting van alles wat ze ontworpen hebben. Naast een gave tentoonstelling kan je ook wat unieke drukwerken kopen of, zoals de meeste waarschijnlijk zoeken toch dat ene mooie notitieboekjes!

Harrods

Een dure maar absoluut mooie winkel. Wil je echt die ene exclusieve pen of boekwerk. Dan moet je hier zijn. Een gehele afdeling is gewijd aan alleen maar pennen. De mooiste (en duurste) pennen zijn hier te kopen. Heb je iets in je hoofd, hier is het wel te vinden!

Overig

Verder adviseer ik altijd lekker alle winkeltjes in te gaan. De kleine verborgen schatten zijn daar te vinden. Zo zijn er bij Notting hill en Camden vele kleine winkeltjes te vinden waar ook wat stationary te koop is.

En het allerbelangrijkste is, geniet van de stad! Want die heeft zoveel te bieden!

You may also like...

2 Comments

  1. Tja, nu moet ik naar Londen 😊
    Leuke post!!

    1. admin says:

      Heel vervelend hoor Londen 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *